Ledig helg

Första riktiga jobbveckan efter semestern är avklarad. Brännan är så gott som borta och jag sitter och kollar resor dagligen. Haha, inte för att jag vet om vi ska åka igen men mer för att drömma mig bort. I helgen har jag varit ledig. Men den har varit fullbokad endå. Lördagen bestod av födelsedagsfirande för Amanda som fyllt 20. Idag ska jag på kör i Falun. Bästa stunden på veckan. Måndag kvällar kl 18. Älskar att sjunga mest av allt! Men innan det tänkte jag hinna träna och städa lite.

Hoppas ni haft en bra helg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>